Hoe werken wij

VastgoedTurkije.com is jouw Nederlandse makelaar in Turkije en helpt je bij het vinden en kopen van vastgoed in Turkije. Wil je investeren of genieten van een villa in Turkije? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van projectontwikkelaars, makelaars en notarissen in Turkije. Op deze manier kunnen wij u het gehele traject door begeleiden. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk door heel Turkije, zullen wij jou volledig begeleiden gedurende het gehele proces. Wij bieden advies over de diverse mogelijkheden, helpen bij het formuleren van jouw wensen, regelen selecties, maken afspraken en begeleiden je bij bezichtigingen. Maar daar stopt het niet; ook nadat alles geregeld is, staan wij altijd voor jou klaar. Bovendien kunnen we je ook assisteren en in contact brengen met geschikte partijen op andere gebieden zoals financieel advies, hypotheekregelingen, juridische zaken, aannemersdiensten, verhuurbedrijven, verzekeringen en onderhoudsservices. Kortom: wij doen er alles aan om jouw verblijf in Turkije zo aangenaam mogelijk te maken en je van begin tot eind te voorzien van hoogwaardige ondersteuning.

Op onze site staat het actuele aanbod van nieuwbouwprojecten, bouwkavels en andere investeringsobjecten. Mocht u een specifieke zoekopdracht hebben, dan kunnen wij u ook verder helpen.

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op