Comfortabele woning in Kepez – Antalya

€123.000

Details

Bent u op zoek naar een nieuwe woning die aan al uw wensen voldoet? Dan hebben wij de perfecte woning voor u! Deze verkoopwoning is gelegen in Antalya Kepez, in de populaire Kepez-wijk, vlakbij het busstation. Met een oppervlakte van 90m2 biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel leven.

De woning beschikt over 2 slaapkamers en een nette badkamer. Maar dat is nog niet alles! Deze woning heeft ook een apart toilet. Daarnaast is er ook een handige vestiaire bij de ingang van het appartement.

De badkamers zijn voorzien van moderne modulaire wastafels, waardoor deze ruimtes zowel functioneel als stijlvol zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over de centrale verwarming, want deze wordt gedeeld met andere bewoners en wordt gemeten met een gedeelde meter. Voor uw veiligheid is er ook een video-intercomsysteem aanwezig, zodat u altijd precies weet wie er voor de deur staat.

De verwarming van de woning wordt verzorgd door radiatoren op aardgas, wat zorgt voor een efficiënte en gezellige warmte. Parkeren zal nooit een probleem zijn, want naast de mogelijkheid om binnen te parkeren, is er ook voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Een ander voordeel van deze woning is het feit dat er maar liefst 4 liften aanwezig zijn. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten en kunt u altijd snel en gemakkelijk naar uw appartement gaan. Voor de veiligheid is er ook een brandtrap aanwezig, zodat u in geval van nood altijd op een veilige manier het gebouw kunt verlaten.

De ramen van deze woning zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en hebben dubbele openingen. Dit zorgt niet alleen voor een goede isolatie, maar ook voor extra veiligheid. Daarnaast is er een elektrisch rolluikinstallatie geïnstalleerd, zodat u altijd de juiste hoeveelheid licht en privacy kunt regelen.

Wat deze locatie echt speciaal maakt, is de nabijheid van verschillende voorzieningen en faciliteiten. In de directe omgeving vindt u gezondheidsinstellingen, een kleuterschool en basis- en middelbare onderwijsinstellingen. Daarnaast zijn er ook winkelcentra, commerciële winkels en banken, zodat u altijd alle benodigde boodschappen kunt doen.

Voor ontspanning en recreatie hoeft u niet ver te zoeken. Deze woning bevindt zich namelijk dicht bij gigantische stadsparken, ziekenhuizen, musea en zelfs een technopolis. Alles wat u van een moderne stad mag verwachten, is hier binnen handbereik.

Kom en ontdek zelf de vele voordelen van deze prachtige woning in Antalya Kepez met zijn ruime oppervlakte, moderne voorzieningen en perfecte ligging.

Wees er snel bij, want deze woning zal zeker snel verkocht worden! Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw droomwoning!