Luxe appartement met moderne voorzieningen in Kepez, Antalya

€123.000

Details

Ruim en stijlvol wonen in het hart van Kepez

Dit prachtige appartement in Kepez, Antalya biedt een ruime en comfortabele leefruimte van 90 vierkante meter. Met 2 slaapkamers en 1 badkamer, is dit de ideale woning voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar luxe en modern wonen.

Moderne voorzieningen voor uw comfort

In dit appartement vindt u een aantal moderne voorzieningen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken. De badkamers zijn uitgerust met modulaire wastafels, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling geeft, maar ook praktisch is voor het organiseren van uw persoonlijke verzorgingsproducten.

Daarnaast beschikt dit appartement over centrale verwarming met een gedeelde meter, zodat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. De aanwezigheid van radiatoren op aardgas zorgt voor een energiezuinige en efficiënte verwarming.

Veiligheid en gemak binnen handbereik

Uw veiligheid en gemak zijn van groot belang, daarom is dit appartement voorzien van diverse faciliteiten om uw woongenot te vergroten. Met een video-intercomsysteem kunt u gemakkelijk bezoekers identificeren en toegang verlenen tot uw woning.

Bovendien beschikt dit appartement over een brandtrap en PVC-ramen met dubbele opening, waardoor u niet alleen veilig bent in geval van nood, maar ook kunt genieten van geluidsisolatie en energiebesparing.

Gunstige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik

Gelegen in de populaire wijk Kepez, bevindt dit appartement zich boven het busstation, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het openbaar vervoer. Daarnaast vindt u in de directe omgeving verschillende gezondheidsinstellingen, kleuterscholen en basis-middelbare onderwijsinstellingen, zodat u verzekerd bent van goede faciliteiten voor uzelf en uw gezin.

Voor uw dagelijkse boodschappen en winkelbehoeften hoeft u niet ver te reizen, aangezien er diverse winkelcentra, commerciële winkels en banken in de buurt zijn gevestigd.

Parkeergelegenheid en extra gemakken

Dit appartement biedt zowel overdekte parkeergelegenheid als openbare parkeergelegenheid, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige plek voor uw voertuig. Bovendien zijn er 4 liften aanwezig in het gebouw, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot uw woning, zelfs als u veel bagage bij u heeft.

Kortom, dit luxe appartement in Kepez, Antalya biedt niet alleen een stijlvolle en comfortabele leefruimte, maar ook moderne voorzieningen, veiligheid en gemak. Mis deze unieke kans niet en maak van dit appartement uw nieuwe thuis!